Wednesday, April 8, 2009

Appi appi juuksed ulatuvad patsi!

No pole ime ka, olen tänaseks kauem teel olnud kui veel olla plaanin, seega reisi selgroog on murtud. Juuste osas - lasen varsti korterikaaslase kääridega kallale. Saab põnev olema :) Tööd on veel suhteliselt vähe jäänud teha, nüüd tuleb 4päeva puhkust, mis mulle üldse ei meeldi, teeks tööd ja teeniks raha parem aga mis teha. Samas mõte sellest, et varsti ei pea enam hommikul vara ratta selga hüppama ja kõikide teiste hulludega, kes hommikul kuue ajal sporti õues teevad võidu kimama on kah suht mõnus. Hommikul peale kuute on rohkem inimesi tänavatel kui kella 3ajal koju minnes. Kõik teevad trenni. Pargis iga ausamba juures umbes kümne pealine punt kangutab midagi, jookseb (aegajalt kuulivestidega :) või venitab parasjagu. Väga tihe liiklus! Samas see on tõenäoliselt ainus võimalus siin trenni teha, sest talve tuleku puhul on meil päeval jälle üle 30C temperatuurid :D ja kujuta ette, et sa teed trenni sellise kuumusega - väga nagu ei tee. Ja kui inimesed just trenni ei tee, siis löövad nad trennikaaslase ööklubis uppi ega pääse seepärast suurvõistlustele. Nägin just Postimehes uudist Austraalia ujujast :(
Lisaks olen tähele pannud, et kui Eestis on pargis kuskil mõni pink, siis see üldjuhul on ikkagi päikese käes. Siin on see kohe kindlasti varjus. Mõni üksik võibolla ei ole, aga sealt tagant või kõrvalt on siis see puu kindlasti mingi aeg maha raiutud :p Siin kõik otsivad alati varju ja meie seal Eestist otsime alati päikest.
Päeva tarkus: kui blondiin ei õpi saab ta pea roheliseks :D Mõelge ise edasi (vihje: värvisin katusealuseid, süüdlane on pildi peal)!
Häid kevadpühi kõigile sügisesest Perthist :P

No comments:

Post a Comment