Saturday, January 31, 2009

Uus-Meremaa rokib :D

Jou! Long time no see hah!
Jube aktiivne puhkus on siin. Nagu siis 6eldud, meil on nyyd autu, millega ringi kimame. P6hjasaare p6hja tipus k2idud, superilus loodus ja palju s2rke selga p6letatud. Esimesel p2eval vaatasin, et ohohh apteekis on 70se kaitsefaktoriga p2evituskreemi. L2ks ainult p2evake ja nyyd saan t2itsa aru, miks neil selline asi myygis on. M6ni p2ev tuleb ennast nii 3-4korda m22rida ja siis v2lja asutdes tekib ka kohe see hirm, et kas sai ikka korralikul m22ritud. L2heks ikka m22riks paneks veel natuke :p
Oleme siiani igasugu ilusates randades k2inud ja suht v2ikseid kohakesi v2isanud. 66binud igast naljakates backpackerite kohtades. P6hjasaare rings6idul kylastasime sellist kohta nagu Bay of Islands, s6itsime seal katamaraaniga ringi. K2isime yhe suht asustamata saare peal, mis oli siis saari t2is lahes yks suurimaid. Sain elus esimest korda snorgeldada. See kukkus v2lja kyll kui soolaveega puristamine alguses aga l6puks oli t2itsa m6nus. Lisaks n2gime delfiine v6i noh tripi eesm2rk oli ka delfiine n2ha, nii et tehtud!
J2rgmisel p2eval l2ksime liivaluidete peale surfama. Liivaluited nagu mingi k6rb, mitte nagu P2rnu rand :P Jube v2sitav oli neid luited m66da yles ronida, aga allalask seda ekstreemsem. P2rast olid mudugi k6ik kohad liiva t2is, l6una ajal veel raputasin kulmudest natuke liiva. Pildid teinekord, sest ma olen miski neti kohvikus ja pildid oma l2pakas.
Lisaks tegime yhe muuseumipeatuse, k2isime tutvusime kohalike suure uhkuse Kauri puuga. Ja nende Kauri tree gum'iga mis on siis puuvaik, nagu meil merevaik.
T2na hommikul k2isime surfamas, ookeanis seekord. Wiiiiiiiiiickeeeeeed :D Sain pysti laua peale ja puha. Taaskord l2ks palju soolavett kurgust alla aga ligi kolm tundi ookenis myttamist oli nii seda v22rt. J6ua 2ra oodata, millal j2rgmise koha surfamiseks leiame :)
Nyyd oleme sellises kohas nagu Waitomo. J22me 66seks siia. Homme hommikul miskit ekstreemsust kuskile koobastesse tegema ;) Rambo faktor 8/10st.
Olge m6nusad :)

No comments:

Post a Comment