Thursday, May 14, 2009

So this is it...

Teisipäeva hommikul hüppasin Byron Bayst bussi peale ja supsti olin Surfers Paradisis. Bussijaamast kappasin esimese hosteli juurde (nii 50meetrit :) sain ootamatult odava toa (odav ja suur käivad käsikäes) aga ikkagi oli see positiivne üllatus. Viskasin kotid voodi peale ja kappasin randa (mis oli 100m) ning laenutasin laua. Müttasin kaks tundi lainetes ja see oli vägev. Õhtul jõudsin lõpuk ka linna vaatama, mis tähendas, siis rannas jalutamist, kuna linn on kohe kohe ranna kõrval. Pühid jalad liivast puhtaks ja kohe ootavad sind suured pilvelõhkujad ja seda kilomeetreid mõõda rannariba edasi. Pärastlõunal varjavad nad loojuva päikse kuid õhtul valgustavad oma tuledega randa. Kuu oli ka suht suur ja peegeldas kiftilt lainetelt. Oma suurde (loe palju inimesi) ühikatuppa naastes oli seal juba väike oleng, mis kujunes suuremaks veini joomiseks ja pläkutamiseks. Taaskord oli toakaaslastega õnneks läinud. Hommikul mudugi nii kaheksa paiku olid minu silmad klõps lahti, nihelesin veel natuke teki all, veeretasin ennast voodist välja ja läksin laenutasin surfilaua :) Surfersis sain paar päris ägedat lainet ka, mille üle isegi üllatunud, et see mul õnnestus. Lisaks siis tavalistele lainetele, päris äpu ei ole noh. Jube mõnus on kui tunned laine kiirendust ja suudad selle peale veel seista ka. Mega! Täna kell 12 oli mul buss Surfersist Brisbanei. Enne bussi peale tulekut jõudsin veel ideaalselt hommikul surfamas käia :)
Aga nüüd on Austraaliaga suht ühel pool. Olen Brisbaneis ootepositsiooni sisse võtnud, et varsti varsti minna lennule, mis mind Singapuri viib. Ilusad surfirannad, surfiga kaasnev boonus ilusa päevituse näol, 'no worries' inimesed ja kõik muud naljakad Austraaliale omased asjad jäävad selleks korraks seljataha. Enam ei saa paljajalu linnatänavatel ringi lasta. Riietest võib vahelduseks liiva välja raputada. Ipod saab Aasias tõenäoliselt vaheldust playlistis võimust võtnud The Doorsist, Rolling Stonesist ja teistest rokkaritest. Kõik see lihtsalt sobis siia nii hästi. It was a fun looney country :)
Köögis kohtusin just kolme rändurit, kellega Byronisigi kohtusin (mitte need, kellest eelmises postituses rääkisin). Tundub, et tulevad veel viimased õlled ka ;)

No comments:

Post a Comment